Eluks vajalikud nipid Noorte projektijuhtide koolist

Kui soovid omandada praktilisi teadmisi, kuidas projekte kirjutada ja läbi viia, siis EURO<26 ja EURODESK kutsuvad Sind osalema 2-päevases Noorte projektijuhtide koolis, mis toimub 18.-19. oktoobril Tallinnas. Koolituse käigus antakse osalejatele põhjalikud teadmised projektijuhtimise kui universaalse töömudeli põhitõdedest. Koolitus algab intensiivse sissejuhatava osaga, mille käigus tutvustatakse projektipõhist mõtteviisi, lähteülesande koostamist, projekti kavandamist ja ülesehitust, projektimeeskonna rolli projektis jm. Koolituse teine päev keskendub omandatud teadmiste kinnistamisele läbi praktiliste ülesannete ning kulmineerub iseseisva projektitöö kavandamisega. Noorte projektijuhtide kool on mõeldud algajatele tulevastele projektijuhtidele – neile, kel varasemad teadmised antud valdkonnas puuduvad. Projektitöö võimaldab osalejatel saada praktilist projektikirjutamise kogemust, kus vastavalt enda valitud teemale võidakse projekt juhendajate toel ka valmis kirjutada. Selleks aitavad koolitajad huvi korral noort ka pärast kahte koolituspäeva online – nõustamise käigus. Samuti aidatakse Noorte projektijuhtide koolis leida projektile sobivaid rahastusvõimalusi ja tutvutakse erinevate rahastusallikate ning fondide tööga. Antud koolitusel on eelnevalt osalenud juba üle 200 noore. Tallinnas toimub kursus järgmistel päevadel ja kellaaegadel:
laupäeval, 18. oktoobril kl 10:00 – 17:00 ja
pühapäeval, 19. oktoobril kl 10:00 – 17:00.
Koolituse täpne toimumiskoht on selgitamisel.

Koolis õpitakse järgmiseid teemasid:
Projekti definitsioon, alaliigid, meetod;
strateegiline planeerimine;
eesmärgid ja kavandamine;
tegevuste ja aja planeerimine;
projektimeeskond ja kommunikatsioon;
ressursside planeerimine ja eelarve koostamine;
muudatuste juhtimine;
projekti vormistamine;
projekti aruandlus ja projektide hindamine;
rahastajad ja nende nõuded projektidele.

Noorte projektijuhtide kooli viivad läbi kogenud projektijuhid Hannes Sildnik ja Alo Raieste, kes oma igapäevatöös juhivad üle-Euroopalisi projekte.

Kui registreerud septembrikuus, on kursusel osalemise maksumus EURO<26 kaardiomanikule 1095,00 krooni, teistele 1395,00 krooni. Alates 01. oktoobrist on hinnad 1295,00 (EURO<26 kaardiomanikule) ja 1595,00 krooni. Hinna sees on koolitusmaterjalid ning karastusjoogid ja snäkid pausideks. Lõuna eest tuleb ise hoolt kanda.

Osalemiseks palume täita registreerimisvorm (leiad selle www.euro26.ee ) ja saata see e-postile info@euro26.ee  hiljemalt pühapäevaks, 12. oktoobriks 2008. Lisainformatsioon telefonidel 6 419 679/ 566 42 565/ info@euro26.ee  / www.euro26.ee  

Registreeru kiirelt – osalejate arv on piiratud!!!