Täna Tallinna Puuetega Inimeste Keskuses

Raepress: 29. jaanuar 2009

Täna Tallinna Puuetega Inimeste Keskuses

Täna, 29. jaanuaril avatakse Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) kunstinäitus ja toimub infotund, kus tutvustatakse puuetega inimestele suunatud riiklike ja kohaliku omavalitsuse toetusi ja teenuseid.

Mullu septembrist kuni jaanuarini 2009 viidi TPIK-is läbi kunstikursused eesmärgiga tõsta puudega inimeste tegevusvõimet, suurendada sotsiaalset aktiivsust ja arendada loovate lahenduste leidmist.

Kursused hõlmasid erinevaid praktilisi kunstitegevusi, mille käigus tutvustati ligi 10 erinevat tehnikat. Kursustel osalesid erinevate puuetega inimesed vanuses 15 – 60

Kell 15 avataval näitusel on eksponeeritud kursustel valminud tööd 18 autorilt: autoportreed, natüürmordid, visandid, pühendustööd vanadele meistritele ja pisiplastika.

Näitust saab vaadata 31. märtsini.

Kell 16 algab samas infotund, kus tutvustatakse puuetega inimestele suunatud riiklikke ja kohaliku omavalitsuse toetusi ja teenuseid ning antakse ülevaate Tallinnas tegutsevatest puuetega inimeste esindusorganisatsioonidest ning Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse tööst. Toimub tõlge vene keelde.