Skip to main content

TOO OMA VANA MOBIIL KUNSTITEOSESSE

Vanad mobiiltelefonid esitavad kontserdi Leigo Järvemuusikal – tee oma vanast mobiilist staar enne kui ta rahus jäätmejaama puhkama saadetakse.

14-15 augustil loome Leigo Järvemuusika ajal Lõuna-Eesti maastikul heli- ja valguskontserdi „Leviala” kasutades vanu mobiiltelefone. Leigo maastikule paigaldatud tuhatkond telefoni on omavahel ühendatud ning spetsiaalse tarkvara abil moodustavad inimeste helistamise peale heli- ja valgusmustreid. Pärast kontserti viime telefonid jäätmejaama – nii ei koorma vanad telefonid loodust ja saavad ringiga uue elu. Lase oma mobiiltelefonil veel viimane sõna öelda, enne kui ta jäätmejaamade kaudu ringlusesse läheb. Telefon peaks olema veel võimeline "pilti ette võtma". Too ta meile koos akuga ja võimalusel laadijaga, ilma SIM-kaardita.

Ühtlasi otsime projekti korraldusmeeskonda abilisi – inimesi üle Eesti, kes koguvad projektis osaleda soovivate sõprade ja naabrite vanad mobiilid enda kätte. Juuli keskel teeme Eesti tuuri ja kogume mobiilid kõigilt abilistelt kokku. Selliselt on võimalus igast Eestimaa nurgast kõigil inimestel suure teose loomisel osaleda. Helista meile või saada email, kui soovid oma telefoniga osaleda või oled huvitatud projektis kaasa lööma.

Korraldajateks on Riin Rõõs ja Eve Arpo ühendusest You must relax. Loome avalikus ruumis ajutisi skulptuure ning ärgitame kunsti kaudu inimesi ühiskonnas olulistel teemadel diskuteerima. Meie stiiliks on inimestega vahetu suhtlemine ning inimeste kaasamine kaasaegse kunsti tegemisse.

www.youmustrelax.ee  

Kui Sul või Su tuttavatel lebab mõni vana mobiil kurvalt sahtlinurgas, siis anna kindlasti märku.

Ootame Sind osalema ja vaatama 🙂

Riin Rõõs ja Eve Arpo

relax@youmustrelax.ee  

564 60 564, 52 70 226