Koostöökett: EMSL kutsub mõõtmisteemalisse suvekooli “Üheshindamine” 11.-12. septembril

Tänavu on kõik teisiti ja nii ka EMSLi suvekoolis. Heas mõttes, me loodame.

Seekord jätame maha argikära ning pageme kaheks päevaks paksu padrikusse, Lahemaa serval Pärlijõe kaldal asuvatesse Raudsilla püstkodadesse. Kes pole Raudsillale sattunud, pole veel oma ihusilmaga näinud nii suurt püstkoda, mis saab seekordseks "saaliks". Ei välista, et mõni grupitöö toimub saunas või päikselisel murunõlval. Vaba aja sisustab ja meelelahutust pakub emake loodus ise. Miski muu sinna ei sobikski.

See kõik aga ei tähenda, et me nüüd kaks päeva puid kallistaks. Oo ei, meil on ikka tõsine ja asjakohane teema nagu EMSLi suvekoolides kombeks. Seekord võtame vaatluse alla, kuidas kulutada mõõtmisele… kas just üheksat korda, aga nii, et ükskord lõikaks ikka sedasi, et kõigil oleks hea meel ja silmale ka kena vaadata. Niisiis on suvekooli teemaks "kodanikeühenduste mõju hindamine ja mõõtmine": kuulame, räägime, anname ja saame nõu.

Mets annab, mets võtab: püstkodade, radade, valgustuse ja roogadega on kõvasti vaeva nähtud, nii et natuke tuleb tagasi anda. Suvekoolis osalemine maksab 600 krooni, EMSLi liikmetele 450.-Mitu inimest ühest organisatsioonist viivad hinna vastavalt 500 ja 350 kroonini inimese kohta.
Tavapärase tasuna lisandub majutus, mis jaguneb seekord kolme koha vahel. Suures osas toetab suvekooli Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Registreerimine, esialgne programm ja sama teksti mahlakam versioon ootab lugema lehel http://www.ngo.ee/suvekool>. Kõik vastused, mida siit ei leia: mailto:elina@ngo.ee> elina@ngo.ee .

Kui näeme, siis mõõdame!

Elina

EMSL | 630 9633 | 513 3607

Toompuiestee 17a | 10137

elina@ngo.ee  | <skype:elc112?chat> cid:image001.png@01C9A978.6E1B6AB0 |
www.ngo.ee