Vaegkuulja ei vaja tööandjalt erikohtlemist. Asso Puidet, reporter

Pärnu Rimis töötavad kolm kuulmispuudega naist ei ole kauplusekülastajate silme eest peidetud lattu lappi lükkama või terasid sõkaldest eraldama, vaid kõik nad töötavad võrdsena võrdsete seas müügisaalis.

Ly Kukk kannab hoolt selle eest, et puu- ja juurviljade osakonnas oleksid kastid ja riiulid alati värske kaubaga varustatud. Alles esmaspäeval Rimi punase fliisi selga tõmmanud ja “õpilase” nimesildi kaela riputanud Triin Vilgats aga kannab sama asja eest hoolt kuivainete osakonnas. Ning selle, mis neil kõrvakuulmisest vajaka jääb, teevad kolm naist kuhjaga tasa oma kärmete käte ja eelkõige tugeva teotahtega.

“Esimene päev oli keeruline: kõik need kaubad ja riiulid ja … Aga teised aitasid ja juhendasid ning nüüd läheb iga päevaga järjest paremini,” ütleb Triin viipekeele tõlgi vahendusel.

http://www.parnupostimees.ee/710910/vaegkuulja-ei-vaja-tooandjalt-erikohtlemist/