EAPN kohtumine 19.08.kl 17.00 Toidupangas.

Euroopa vaesusevastase võrgustikuga seotud sotsiaalse südametunnistusega inimesed kogunevad järgmisel esmaspäeval, 19. augustil Tallinnas, Merimetsa 1, Eesti Toidupanga saalis, et saada ülevaade vahepeal toimunust ning seada võrgustikutöös järgmised sihid.

Väga ametlikku päevakava mul teile hetkel saata ei ole, küll aga on meil mõned mõtted ses osas, mida me kindlasti tahaksime jõuda selle paari tunniga arutada ning rääkida.
Näiteks:
  • Nele Hendrikson lubas meile näidata Toidupanga ruume ja rääkida paari sõnaga sellest, mida nad hetkel teevad.
  • Greete Veesalu, Janar Parts ja Ervin Topaasia räägivad oma juunis toimunud vaesust kogevate inimeste kohtumisest Brüsselis ning sama ürituse raames toimunud kohtumistest meie Europarlamendi saadikutega (Savisaar-Toomasti, Padari ja Oviiriga) ning sellest, mida nad meile soovitasid ning milliseid mõtteid seoses Eesti olukorraga avaldasid.
  • Kiira Nauts toob uudiseid EAPN Euroopa töögruppidest.
  • Kärt Mere räägib EAPN asepresidendina organisatsiooni rahvusvahelise tasandi arengusuundadest ning uue EAPN Eesti laste huvikaitse töögrupi juht (pole veel teada, kes selleks saab) annab ülevaate  töögrupist, mille esimene kohtumine leiab aset sel nädalal.
 
Loomulikult on kõik oodatud tooma kohvi kõrvale verivärskeid uudiseid oma koduorganisatsioonist. Usutavasti tuleb meil ka mõni hea idee (nagu alati) ses suhtes, mida võrgustikuna ära teha saaks, et ühiskonnas soovitud muutused kiiremini toimuma hakkaksid.
 
Kes veel oma tulekust teada pole andnud, nüüd on aeg!
 
Peatse kohtumiseni,
Anu
MTÜ EAPN Eesti