Kandideeri ise või esita sõber/tuttav 2015. a. THINK Eesti stipendiumikandidaadiks!

Tähelepanu! Lähenemas on tähtis päev erivajadustega inimeste jaoks: nimelt, nagu eelmisel aastal, jagab ka käesoleval aastal THINK Eesti stipendiumeid tublidele erivajadustega inimestele.
Eelmise aasta 21. aprillil toimunud Eesti Liikumispuudega Inimeste Liidu tänuürituse raames Tallinna Lennusadamas andsime esimest korda üle Eesti kolmele tegusale erivajadusega inimesele stipendiumid. Selle au osaliseks said: Ave Jaakson, Kadi Urbas ja Meelika Siilsalu.

Väikeseks meeldetuletuseks, millega täpsemalt tegu. Ilmselt pole teemaga seotud inimestele uudiseks, et Eestis elab ja töötab hulganisti erivajadustega inimesi, kes ei jää ei oma oskustelt ega ka mitte võimekuselt nn tervetele sugugi alla, kuid sageli peavad nad tööd tegema vabatahtlikuna, paljalt aitäh-sõna eest. Parandamaks taolist ebanormaalset olukorda, algatas THINK Eesti koostöös Kodanikuühiskonna Sihtkapitaliga  2012. aastal projekti, mille käigus kogume annetusi. Laekunud raha kasutame selleks, et maksta kodanikuühiskonnas suuri tegusid teinud erivajadustega inimestele stipendiumit. Stipendiumi saajaid võib korraga olla nii üks kui ka mitu; välja valib nad selleks kokku kutsutud viieliikmeline komisjon. Viimasesse kuuluvad esindajad järgmistest organisatsioonidest:  Eesti Puuetega Inimeste Koda, Eesti Liikumispuudega Inimeste Liit, THINK Eesti, kodanikeühenduste esindusorganisatsiooni esindaja ning lisaks sõltumatu ekspert. Stipendiumi üleandmine toimub kord aastas, aprillis aset leidval avalikul üritusel, millest  teavitatakse ka meediat. Stipendium on mõeldud tubli puudega inimese toetamiseks tema edaspidises töös, õpingutes ja loomingulises tegevuses.


Taotlusi ootame kuni 15. märtsini. Taotlemiseks leiad kõik vajaliku SIIT.

Öeldakse, et inimesi ei hinnata selle järgi, mida nad on ühiskonnalt saanud, vaid selle järgi, mida nad andnud on. Usume, et selle moto järgi talitavad puuetega inimesed väärivad meelespidamist ning tunnustust. Kuna aprillikuu pole enam mägede taga, on just praegu parim aeg aidata neid, kes seda väärivad. Kui tunned, et Sinagi tahaksid anda oma panuse stipendiumi heaks, siis on Sinu annetus enam kui teretulnud!

Annetusi ootame selleks ettenähtud kontole, aga ka annetuskasti, sularahas, igaühelt. Iga annetaja saab tänutäheks soovi korral tulumaksu tagasi ja lisaks äramärkimise meie annetajate rubriigis.

Annetada saab järgmisele arvele:

Swedbank
Saaja: THINK Eesti MTÜ
Konto nr. 221048704600
Selgitusse palun kirjutage „Annetus“. Kui soovite saada tulumaksutagastuse, siis lisage oma isikukood.

IBAN: EE662200221048704600
SWIFT / BIC: HABAEE2X

Detailsem info stipendiumiandmise korra kohta ning statuut on lugeda SIIN.

-- 
Lugupidamisega
Meelis Luks
THINK Eesti tegevdirektor
http://www.think.ee