Kutse Tln ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingu fotonäituse avamisele Tallinna LV hoones 09.04 kell 16

Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingu (THPNÜ) vabatahtlik Külli Haav korraldas fotolavastuse, mis vormub fotonäituseks Tallinna linnavalitsuse hoones. Avamine toinub 9. aprillil kell 16 ning näitus kestab kuu aega. Koostöös Fotogeeni stuudio fotograaf Sven Tupitsaga jäädvustati kahepäevasel sessioonil naised, kes tavaliselt püünele ei satu, kuid seda igati väärivad.

Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingu ning Eesti Kurtide Noorte Organisatsiooni (EKNO) ühenduste naised said võimaluse nautida jumestamist, soenguseadmist ja seista professionaalse fotograafi eest ning kandsid selle välja nii hästi, et piltidest saigi näitus.

Näitus kestab 9. aprillist 9. maini Tallinna linnavalitsuse saalis Vabaduse väljak 7 ning on ratastooliga ligipääsetav.

Näituse avamisel osalevad fotosessioonil osalenud modellid ja näituse korraldajad. 

Soovi korral osaleda avaüritusel, palume eelnevalt teada anda Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingule, saates e-kirja thpnu@epnu.ee või helistades numbril: 55 689 895.


Näitusega soovib ühing koguda tähelepanu ja rahalist toetust konverentsile “Naised, ärgakem!”. Konverentsi idee on teavitada erineva puudega (kurdid, pimedad, liikumispuudega) ja erinevast rahvusest naisi nende õigustest kui toetada neid olemaks julgem, ettevõtlikum ja kestast välja astuma. 

Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingu eesmärgiks on erivajadustega naiste ja tütarlaste sotsiaalse aktiivsuse ja teadlikkuse tõstmine ühiskonnas puuetega naiste õiguste valdkonnas. Samuti aitab ühing kriisiolukorda sattunud erivajadustega naistel ja tütarlastel, nende pereliikmetel kohaneda ning toime tulla muutunud majandustingimuste ja elukorraldusega. Lisaks sellele, et ühing on erivajadustega naiste eestkosteorganisatsioon, on selle eestvedajatele südamelähedaseks ambitsiooniks ka ühiskondlike hoiakute muutmine erivajadustega naistesse.

Modellid: Jelena Pipper, Rea Kukk, Katre Lambut, Christel Sogenbits, Merilyn Merisalu, Janne Oja, Mona-Lisa Lille, Merlin Püss ja Marja-Liisa Landar
Koerad: Maali ja Ebony
Juuksur: Kristin Aarma
Stilistid: Aili Sture, Carla Soto Forsberg
Fotograaf: Sven Tupits/Fotogeen, assistent Annela Samuel
Projekt ja jumestus: Külli Haav

Täname: Reserved, Repeat, Zara, Csoto, Milan Fashion Freaks, Royal Effem

Vaata ka:
Puue ei kaota naise ilu. Femme.
http://www.femme.ee/ilu/puue-ei-kaota-naise-ilu

ETV Ühingule pühendatud saade (8.03.2015)
http://etv.err.ee/v/elusaated/puutepunkt/saated/ac001f3a-a2a2-4f20-9bc1-f97d538a7a0e

Valminud film "Kas elan tõesti"
https://www.youtube.com/watch?v=k5L8E97Sh7c
 

Panustada saab ka annetusega Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühingule.


Tallinna ja Harjumaa Puuetega Naiste Ühing MTÜ
Registrikood: 80355326
A/a: 221057250239 (Swedbank AS)
SWIFT kood / BIC: HABAEE2X
IBAN: EE642200221057250239
Selgitus: Annetus, moeshow