MTÜ Tallinna Puuetega Inimeste Koda kutsub 19.-20. aprillil Invamessile!

Messi kahele päevale on kokku koondatud palju informatsiooni erinevate teenustest ja toodetest, mis aitavad parandada puuetega inimeste igapäevast toimetulekut. Lisaks on võimalus tutvuda mitmete puuetega inimeste organisatsioonide tegevusega ning osaleda infotundides ja saada nõustamist. Invamess toimub Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses, Endla 59.

Messi ajal tutvustatakse erinevaid abivahendeid, meditsiinitooteid, rehabilitatsiooniteenuseid jpm. Infotundide raames on võimalik tutvuda näiteks puuetega inimeste eluruumide kohandamise korralduse, igapäevalu toetamise päeva- ja nädalahoiuteenusega, psüühikahäiretega inimeste igapäevase toimetuleku toetamise ning haridusvaldkonna muudatustega. Arvutiklassis toimub lühikursus, kus õpetatakse e-posti tegemist, failide saatmist ning digiallkirjade andmist.

Mõlemal päeval on külastajatel võimalik saada nõustamist töövõime või puude raskusastme hindamise teemal. Kohal on Eesti Haigekassa nõustajad ning Õigusteenuste Büroo juristid. Messi esimesel päeval pakub Tallinna Suhkruhaigete Selts võimalust mõõta veresuhkrut ja vererõhku ning teisel päeval pakuvad sotsiaaltöötajad teavet puuetega inimestele suunatud toetustest ja teenustest Tallinnas. Puhkehetkel ja messi muljete jagamiseks tuttavatega on võimalik külastada meie kohvikut.

Toimumise aeg ja koht:

Mess on avatud 19.-20. aprillil 2018 kell 12- 18 esimesel päeval ja kell 10-15 teisel päeval.
Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses Endla 59, 10615 Tallinn

Külastajatele on mess tasuta!

Messi ajakava ja täiendav info:

http://tallinnakoda.ee/1,246

https://www.facebook.com/events/2034151590182695/?active_tab=about

Messi läbiviimist toetavad Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet, Hasartmängumaksu Nõukogu.

Lugupidamisega

Mihkel Tõkke

tegevjuht

Tallinna Puuetega Inimeste Koda

Endla 59

10615 Tallinn

Tel +372 52 56 560

mihkel@tallinnakoda.ee

www.tallinnakoda.ee

FB: https://www.facebook.com/tallinnakoda/