EPNÜL osales Tallinna feministlikul foorumil

Möödunud nädalavahetusel (01.-02.novembril 2019) toimus Tallinnas esimene Tallinna feministlik foorum (TALFF 2019). Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liidu esindajana osales foorumil Mare Abner, kes ühtlasi esines seal ka ettekandega teemal “Puuetega naiste võimalustest osaleda Eesti sotsiaalsetes liikumistes”.

Foorum oli kohtumispaik võrdsetest õigustest hoolivatele inimestele Eestist ja naaberriikidest. Arutasime koos, kuidas luua kandvat ja hoolivat sotsiaalset liikumist ning ehitada ühiskonda, milles ise tahame elada. Lisaks ettekandele osales Mare Abner ka Liisa Pasti töötoas “Eestvedamine” 2. osa ja kuulas Sven-Erik Viira ettekannet “Poiss või tüdruk või ebaselge”. Foorumil käsitletud teemad olid huvitavad, korraldus ladus ning ligipääsetavus tagatud.