Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /data01/virt14609/domeenid/www.epnu.ee/htdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 111
  • Eesti
  • Eesti

Suvi purjede all – Erilised Purjetajad 2019

Sel suvel said päris paljud erivajadustega inimesed proovida oma kätt purjetamises. Tutvu muljete ja galeriidega üritustest: 15.-16.juuni Pärnu , 13.juuli  Tallinna Merepäevad, 10.august Kuressaare merepäevad ning 25 august Haapsalu.

Täname toetajaid ja kaasaaitajaid:

Eesti Tootukassa, LCC Produkt, Mamma, A.Le Coq, Eesti Jahtklubide Liit, Eesti Paralümpiakomitee, Saaremaa Merispordiselts ja Erilised purjetajad.

Oleme uhked: Külli Haava korraldatud “Erilised purjetajad” üritustesari valiti 2019.aasta merendusteoks!