Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /data01/virt14609/domeenid/www.epnu.ee/htdocs/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 8
  • et
  • et

Oluline info seoses koroonaviiruse levikuga ning eriolukorra kehtestamisega Eestis.

Seoses COVID-19 haiguse levikuga koondasime enda koduleheküljele:

Neid linke soovitame jagada ka sihtrühmale. Kuna asjad muutuvad väga kiiresti, siis soovitame jälgida aktiivselt meie kodulehekülge – koondame sinna kõige värskema info. Samuti hoidke silm peal Terviseameti koduleheküljel – https://www.terviseamet.ee/et/uuskoroonaviirus

Heade soovidega ja tugevat tervist!

Eesti Puuetega Inimeste Koda

Estonian Chamber of Disabled People

epikoda@epikoda.ee

+372 661 6629 Toompuiestee 10, Tallinn 10137