AVA ehk Ava Veebiaken Astangule tutvustab õppimisvõimalusi erivajadusega inimestele

4. ja 5. mail kl 10-16 avab Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskus veebiakna kõigile, kes soovivad rohkem teada õppimisvõimalustest Astangu Keskuses. Osalema on oodatud nii rohkemat tuge vajavad inimesed kui nende lähedased ja teisedki huvilised.

Kahe päeva jooksul kuuleb, kuidas keskus toetab erivajadusega inimest tema teekonnal iseseisvama elu suunas. Samuti räägime lähemalt keskuses õpetatavatest kursustest (erialadest): kohanemiskursused, puhastus- ja toateenindus, pagar-kondiitri abi, abikokk, puidutöötleja ja IT süsteemide nooremspetsialist. Üle ega ümber ei saa noorte jaoks tähtsamaist ehk vaba aja veetmise võimalustest ja huvitegevusest.

AVA ehk Ava Veebiaken Astangule toimub virtuaalselt Zoom keskkonnas ja eelnev registreerimine ei ole vajalik. Päevakava koos osalemislinkide ja juhistega leiate manusest.

Ürituse Facebooki leht: https://cutt.ly/gvePuLP

Lisaküsimused on oodatud e-posti teel marju.manniksaar@astangu.ee või telefonil 5303 8421.