Kunstiteraapia alustab teisipäeval 15. veebruaril kell 15.30 Tallinna Puuetega Inimeste tegevuskeskuse hoovimajas

Kunstiteraapia alustab taas ja ootab huvilisi!

Aeg: teisipäeviti kell 15.30-17.00 ja kestab kuni 24. maini 2022

Koht: Tallinna Puuetega Inimeste tegevuskeskuse hoovimaja (aadressil Endla 59).

Kui oled huvitatud, siis palun registreeru tiiu@tallinnakoda.ee.

Osaleda saab kuni 10 inimest.

Tegevus: kunstiteraapias joonistame, meisterdame, teeme kollaaži ja savitööd, tunneme end vabalt ja loovalt. Kusjuures joonistamise oskus ja eelnev loovtöö kogemus ei ole oluline, juba lihtne pintslitõmme on loov ja kannab endas sõnumit. Kunstiteraapia pakub lihtsalt rõõmu tundmist jõukohasest, juhendatud ja eesmärgipärasest ühisest loovtegevusest, sest koos luues saavad üksteiselt tuge kõik osalejad.

Juhendaja: kunstiterapeut Kristiina Kask, kes on lõpetanud Tallinna ülikoolis kunstiteraapiate magistriõppe ja töötab kunstiterapeudina Tarbatu Tervisepargi rehabilitatsiooni meeskonnas. Täiendanud ennast, õppides erinevate keraamikute juures ning keraamika algkursusel Kunstiakadeemias. Kristiina tee kunstiteraapiani tuli läbi isikliku kogemuse – avastades, et keeruliste aegadega aitas toime tulla loovtegevus. Joonistamine või lihtsalt sirgeldamine, savist kausikese voolimine vms tegelemine aitas mõtteid korrastada, tõstis tuju ning paariks tunniks ununesid kõik probleemid.

Ka suur kunstnik Pablo Picasso on ütelnud, et kunst peseb hingest igapäevatolmu.

Tasuta!

Kunstiteraapiat toetab Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuamet.

Lisainfo: Tiiu Kristjan – tiiu@tallinnakoda.ee <mailto:tiiu@tallinnakoda.ee>  või telefon 6564 048