Raamat “Kohanemise meistriklass”/Jüri Lehtmets

15.novembril on ilmumas uus raamat „Kohanemise meistriklass“ – Jüri Lehtmets
Kirjastus Galluse kodulehelt saab raamatut juba tellida – varajase tellija eeliseks on soodsam hind ning see, et saate raamatu kätte enne, kui see jõuab poelettidele.

Lähemalt raamatust:
Jüri Lehtmets on mees, kes hoolimata raskele puudele on elurõõmus ja aktiivne ühiskonna liige. Tal on Duchenne’i lihasdüstroofia, mis toob kaasa lihaste nõrgenemise aasta aastalt. Tema keha ei toimi. Säilinud on vaid vaevaline sõrmede liigutamine. Arstide prognooside kiuste on ta elanud üle kolmekümne sisuka eluaasta, trotsides iga tund oma füüsilist piiratust. Tema lugu inspireerib kõiki inimesi nägema raskustes võimalusi, mitte takistusi.

Raamat on ka omamoodi kroonika, mis kajastab puuetega inimeste olukorda taasiseseisvumise algusest tänaseni. Autor esitab ka selged ettepanekud, kuidas kaasata paremini puuetega inimesi meie argipäeva tegemistesse.

Sotsiaalmeedia leht on leitav siit<https://www.facebook.com/kohanemisemeistriklass> ning viide kirjastusele siin<https://kirjastusgallus.ee/store/ilmumas/kohanemise-meistriklass-juri-le…>