Skip to main content

Kunstiteraapia avatud stuudio ootab osalema!

I grupp toimub esmaspäeviti kell 11.30-13.00, selles grupis on lisaks juhendajale ka abistaja.
On veel paar vaba kohta.             
Vajalik eelregisreerumine e-aadressil tiiu@tallinnakoda.ee .

II grupp toimub esmaspäeviti kell 15.30-17.00. On veel paar vaba kohta. 

Tasuta!

Kunstiteraapia on mõeldud täiskasvanud puuetega inimestele (eelistatud Tallinna Koja liikmesühingute liikmed).
Asukoht: TallinnaKoja tegevuskeskuse hoovimajas (Endla 59).


Kunstiteraapia avatud stuudios valib igaüks ise, mida antud tunnis soovib teha – joonistada, meisterdada, teha kollaaži või savitööd, tunneme end vabalt ja loovalt. Joonistamise oskus ja eelnev loovtöö kogemus ei ole oluline, juba lihtne pintslitõmme on loov ja kannab endas sõnumit. Kunstiteraapia avatud stuudio pakub lihtsalt rõõmu jõukohasest, juhendatud ja eesmärgipärasest ühisest loovtegevusest, sest koos luues saavad üksteiselt tuge kõik osalejad.
Juhendaja kunstiterapeut Kristiina Kask on lõpetanud Tallinna Ülikoolis kunstiteraapiate magistriõppe ja töötab kunstiterapeudina Tarbatu Tervisepargi rehabilitatsiooni meeskonnas. Täiendanud ennast, õppides erinevate keraamikute juures ning keraamika algkursusel Kunstiakadeemias. Kristiina tee kunstiteraapiani tuli läbi isikliku kogemuse – avastades, et keeruliste aegadega aitas toime tulla loovtegevus. Joonistamine või lihtsalt sirgeldamine, savist kausikese voolimine vms tegelemine aitas mõtteid korrastada, tõstis tuju ning paariks tunniks ununesid kõik probleemid.

Küsimuste korral pöörduge palun: tiiu@tallinnakoda.ee

Projekti “Puuetega inimeste vaimset ja füüsilist tervist toetavate harrastuste kevadhooaeg 2023” rahastust toetab Tallinna Sotsiaal-ja Tervishoiuamet.