Aasta pere auhinna võitis perekond Maisväli Jõgevamaalt

Postimees 07.07.2007

Eestimaa Rahvaliidu naisühendus Epp valis 5. juulil aasta pereks 2007 perekond Maisväli Jõgevamaalt.

www.postimees.ee

 

«Perekond Maisväli on eriline oma peretraditsioonide poolest ning nad aitavad hoida ja kanda traditsioonilisi pereväärtusi,» ütles naisühenduse Epp esinaine Ülle Juht. «Nad on üksteisele olnud toeks ka rasketel hetkedel ning on alati suutnud säilitada optimismi.»

Janne ja Aivar Maisvälja peres kasvavad tütred Linda (15) ja Lea (16) ning pojad Andre (11) ja Andero (4). Pereisa Aivar tegeleb metsandusega, ema Janne töötab sihtasutuses Põltsamaa Tervis ning on Põltsamaa valla suurte perede ühingu Neli ja Enam esinaine. Maisväli pere kodu asub Põltsamaa vallas Mõhkülas.

Seni on aasta pere aunimetuse saanud perekond Aigro Põltsamaalt, perekond Ots Tallinnast, perekond Hlusov Hiiumaalt, perekond Puppart Saaremaalt ja perekond Villem Viljandist.