Skip to main content

Otsime head inimest

Kodukant Harjumaa tegemisi tegevjuhtidena on sellel aastal vedanud SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse MTÜ konsultandid Helen Haab ja Mari-Liis Dolenko. Alates sellest ajast on arenduskeskuse ruumides paiknenud ka Kodukant Harjumaa kontor.

Kui on midagi hästi olnud, siis on hästi ja kui midagi ei ole hästi välja kukkunud või pole jõudnud teha, ju siis pole paremini osanud või pole lihtsalt ajaressurss või muud piiravad tegurid võimaldanud seda teisiti teha. Oluline on siinkohal märkida ka seda, et Kodukant Harjumaa on Liikumise Kodukant liige ja selle nö. maakondlik organisatsioon, mis toob omaltpoolt kaasa teatavad nõuded ja ootused Kodukant Harjumaa tegemistele.

Selle aasta toimetamised on aga näidanud, et meie töömaht arenduskeskuses on nii suur, et ei võimalda täiskohaga põhitöö kõrvalt Kodukandi tegemistele nii palju aega pühendada ja tegeleda inimeste kaasamisega sellisel määral, nagu seda tulemusrikkaks tööks vaja on.

Seoses sellega kuulutame välja, et otsime Kodukant Harjumaale tegevjuhti, kes on huvitatud kaasa lööma külaliikumise ja Liikumise Kodukant tegemistes, tahab olla osaleda suures üle-eestilisest võrgustikus ning kellele läheb korda see, mis juhtub Harjumaa külades.

Kodukant Harjumaa kontor jääb endiselt SA Harju Ettevõtlus- ja Arenduskeskuse ruumidesse ja nii uuele tegevjuhile (koordinaatorile) kui ka inimestele, kes nõu ja abi saama tulevad on endiselt toeks ka arenduskeskuse MTÜ konsultandid Helen ja Mari-Liis.

Huvitatutel palume võtta ühendust:

Anu Altmets anu.altmets@ttpa.ee  533 58 212
või
Helen Haab helen@hedc.ee  56 490 185