Eelinfo: Isikliku abistaja teenuse nõustajate koolitus

MTÜ Händikäpp viib koostöös EV Sotsiaalministeeriumiga käesoleval aastal läbi projekti “Isikliku abistaja teenus – Sinu elamise võimalus”. Projekti eesmärgiks on panna alus isikliku abistaja teenuse (edaspidi IAT) kättesaadavuse ühtlustamisele Eestis. Selleks soovime aidata tugevdada IAT klientide koostööd ja leida inimesed, kes oskavad nõustada nii IAT kliente kui teenuse pakkujaid.

11.-13.04. 2008.a. toimub Waide motellis Tartumaal koolitus IAT nõustajatele. Koolitusel tutvustame põhjalikult IAT olemust ja pakkumist ning samuti võrgustikutöö põhimõtteid. Koolitusel lepime kokku ka nõustajate edasise tegevuskava. Hiljemalt 26.03 saadame listidesse koolituse esialgse programmi. Koolitus on osavõtjatele tasuta.
Transpordi kulud kompenseerime eraldi kokkulepete alusel (üldjuhul transport kuni Tartuni oleks tulevaste nõustajate omaosalus koolituses).

Koolitusele palume kandideerida kõigil, kes soovivad hakata oma piirkonnas tööle IAT nõustajana. Kuna seni on IAT klientide ja teenuse pakkujate nõustamine olnud suhteliselt juhuslik, on esimeste nõustajate ülesanne ka koostöövõrgustiku loomises osalemine. Nõustajate ülesanne on edaspidi nõustada oma maakonna puuetega inimesi ja teisi teenusega seotud isikuid, et tagada IAT parem kättesaadavus.

Palume kõigil, kes soovivad kandideerida IAT nõustajaks, saata hiljemalt
31.03.2008 motivatsioonikiri aadressile: projekt@nukka.pri.ee . Kirjutage palun lühidalt, miks Te tahate koolitusel osaleda ja kuidas soovite IAT kättesadavust parandada. Kui te teate kedagi, kellele veel võiks seda kutset saata, andke meile kindlasti teada või saatke kutse edasi.

Kuna kohtade arv on piiratud, võtame koolitusele valitutega ühendust hiljemalt 04.04.2008.

Kui soovite koolituse või projekti kohta täpsemalt küsida, võtke meiega julgesti ühendust.

Sisukaid motivatsioonikirju oodates,

Projekti toimkonna nimel

Margus Nukka
projekt@nukka.pri.ee  
tel: 7348328, mob