Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuseses avati viburada. Raepress, 10. juuni 2008

Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuses (Endla 59) avati Chrysler Club Estonia MTÜ eestvõttel liikumispuuetega lastele viburada, lisaks saadi mobiilsed komplektid korvpalli mängimiseks.

Chrysler Club Estonia MTÜ eestvedamisel püsitati Tallinna Puuetega Inimeste Tegevuskeskuse hoovi liikumispuuetega lastele viburada ning hangiti vibuspordiga tegelemiseks vajalik varustus. Lisaks viburajale kingiti tegevuskeskusele mobiilsed komplektid korvpalli mängimiseks.

Tegevuskeskuses Endla tänaval on Tallinnas tegutsevatel puuetega inimeste ühingutel võimalik läbi viia erinevaid huvi-, kultuuri-, spordi- ja koolitustegevusi. Tööpäevadel kell 10-18 on avatud avalik internetipunkt (tugiisik kohapeal), korraldatakse arvutikursusi puuetega inimestele, nii edasijõudnutele kui ka algajatele; toimuvad line-tantsu tunnid, sh ka ratastooli kasutajate grupile, Kundalini jooga tunnid, Idamaiste võitluskunstide treening liikumispuudega inimestele. Võimalik on mängida bocciat, malet ja kabet, piljardit, koroonat, lauatennist, lugeda ajalehti, kasutada sauna jne.

Keskus puhkab 7. juulist 3. augustini ja sel ajal tegevusi ei toimu.

“Sügisel kavatseme korraldada aktiviseerimiskoolitused nii eesti kui venekeelsetele puuetega inimeste gruppidele eesmärgiga paremini ette
valmistada puuetega inimesi tööturul osalemiseks, ka algavad siis kunstilisi tegevusi propageerivad loomingulise avardumise kursused,”
tutvustas TPIK-u tegevusplaane keskuse juht Tauno Asuja.

Eelmisel aastal külastas tegevuskeskust üle 20 000 inimese.

Lisainfo: Tauno Asuja,
telefon: 655 4161
http://www.tallinnakoda.ee