Teenäitaja 2008 austamistseremoonia 15.01 kell 14.00

HEA KOOSTÖÖKETI PERE! Teenäitaja 2008 austamistseremoonia toimub neljapäeval, 15. jaanuaril algusega kell 14.00 Riigikogus Kalevipoja saalis.

Palun edastage see informatsioon oma organisatsioonide liikmetele. Ootame tagasisidet ja osalejate nimesid hiljemalt teisipäeva (13.01) hommikuks meiliaadressile piret.aavik.001@mail.ee .

Teenäitajaks valiti 29. detsembril toimunud koosolekul VIIVE ROSENBERG, kes on nii loovinimene, haritlane, arvamusliider, ettevõtja kui poliitik. Viive Rosenberg on Eesti Maaülikooli Taimebiotehnoloogia uurimiskeskuse EVIKA juhataja. Aastaid on Viive Rosenberg seisnud meie taimede geenipanga säilitamise eest. Ta on omandanud mitmeid patente: kuidas efektiivselt taimi viirushaigustest ravida, kartulikasvatuse tehnoloogilised lahendused, kartulitaimede tervendamine ja uuendamine jne.

Ta on oma kodumaise toidu, eriti kartuli propageerija ja kui ÜRO kuulutas 2008.aasta ülemaailmseks kartuliaastaks, siis Viive Rosenberg on olnud selle ürituse aktiivne propageerija ja algataja Eestis ehk tõeline Teenäitaja meile kõigile.

Ootame liikmesorganisatsioonide rohket osavõttu ja kohtumiseni juba 15. jaanuaril.

Eesti Naiste Koostööketi juhatuse nimel,

Piret Aavik