Täida naistekuu jooksul ankeet ja võida kosmeetikat.

Mittetulundusühing Naised Emakakaelavähi Vastu kutsub üles naisi andma tagasisidet enda teadlikkuse kohta emakakaelavähist ja sellega seonduvast

Kõik, kes täidavad ära ankeedi märtsi 2009 jooksul, loositakse välja 5 kosmeetika komplekti Dermoshopilt (selle firma kodulehekülg on www.dermoshop.ee ). Võitjatega võetakse ühendust.

Ankeedi leiad siit: http://www.epnu.ee/index.php?1,73  

Täidetud ankeet saada e-posti aadressile: info@emakas.ee

 

150-160 naist Eestis saab igal aastal emakakaelavähi diagnoosi. Emakakaelavähki on võimalik vältida. Vähieelne seisund võib kesta 10 kuni 15 aastat, õigeaegselt avastatuna on see kergesti diagnoositav ja ravitav. Emakakaelavähi tekitajaks on inimese papilloomiviirus (HPV).

Emakakaelavähi ennetamine jaotatakse kolmeks:
1. regulaarne naistekontroll ja emakakaela sõeluuringud
2. HPV/emakakaelavähi vastane vaktsineerimine
3. emakakaela vähieelsete seisundite ravi

Seepärast on oluline tõsta ühiskonna teadlikkust selle vähiliigi ennetamise võimalustest ja innustada naisi käima regulaarselt naistearsti vastuvõtul.

MTÜ Naisliikumine Naised Emakakaelavähi Vastu loodi kümnekonna ettevõtliku naise poolt 2007 aasta kevadel. Liikumise eesmärgiks on tõsta ühiskonna teadlikkust emakakaelavähi ennetamise ja avastamise võimalustest. Laiemaks sihiks on innustada naisi suhtuma oma tervisesse hoolivamalt. Naisliikumine teeb koostööd Eesti Vähiliiduga ning korraldab erinevaid teavitusüritusi ja kampaaniaid.

Tänan Teid ette ja peatse kuulmiseni.

Gerly Kedelauk
Naised Emakakaelavähi Vastu MTÜ
+372 52 44 805
info@emakas.ee  

www.emakas.ee