Tartus avas uksed eriline moekontor.

Sellest nädalast on Tartu südalinnas avatud Helen Valk-Varavini moekontor, kus saab tutvuda disaineri harukordse loominguga. Moekontoris on kombineeritud ehte- ja rõivabutiik ning ateljee, mis pakub võimalust esitada personaalseid tellimusi ja kohandada juba valmis disaintooteid vastavalt oma soovile.

“Moekontori eesmärgiks on teha minu looming klientidele kättesaadavamaks ja pakkuda hubast kohta, kus kohvitassi ääres koos kliendiga uute kleididisainide üle arutada” ütleb Helen Valk-Varavin. Moekontoris on juba müügil Valk-Varavini kevadine ehtekollektsioon, mida iseloomustavad disainerile omased ebatavalised detailid, luksuslikkus ja värvikus.

“Uues ehtekollektsioonis on kombineeritud mitu äärmust — ülinaiselikud ja õrnad lillornamendid ning teisest küljest julged pealuumotiivid” räägib Valk-Varavin. Seekordse kollektsiooni ehted on erakordselt laias värvivalikus, leidub nii kevadiselt mahedaid pastelltoone kui ka särtsakamaid ja erksamaid värve, ununenud pole ka klassikaline must-punane. Kogu see värviküllus on esindatud ka rõivakollektsioonis.

Moekontor on avatud aadressil Raekoja plats 20 ja huvilisi oodatakse teisipäevast laupäevani. Uudistega tasub end kursis hoida Helen Valk-Varavin Disaini Facebooki lehe või www.helenvalk.com kodulehekülje kaudu.

Allikas: Naistekas, 14.02.2012 http://naistekas.delfi.ee/ilumood/moeuudised/tartus-avas-uksed-eriline-moekontor.d?id=63917873