Tervise Abi: rehabilitatsioonist lastele.

Ootame kõiki erivajadusega lapsi ning nende peresid aktiivselt kasutama meie Tervise Abi OÜ rehabilitatsioonikeskuse teenuseid. Meie keskuses hinnatakse rehabilitatsioonivajadust ning koostatakse vajadusel rehabilitatsiooniplaane liikumispuudega-, taju- ja kommunikatsioonihäiretega lastele ja noortele.

Meie meeskond on tubli kogemusega rehabilitatsiooni- ning abivahendite valdkonnas ning pakume oma teenuseid  mobiilselt üle kogu Eesti.

Meie keskuses (Ädala 8, Tallinn) on tunnetustuba, abivahendi ning ratastoolikeskus, kommunikatsioonikeskus ja palju muud innovatiivset.
Meie keskuses suviti kollektiivpuhkust ei ole, seega oleme valmis ka suvekuudel teenuseid osutama. Igasugust rehabilitatsiooniteenustesse puutuvat infot jagavad rehabilitatsiooniteenuste juht
Hille Maas
(56 89 44 80 või hille@terviseabi.ee) ning 
koordinaator Tiina Huntsaar
(6737845 või 56 26 11 96 või rehabilitatsioon@terviseabi.ee).

Meie spetsialistid on osalenud ja saavad  sõita vajalikku paikkonda mitmeks päevaks kohale, et osutada kohapeal lastele rehabiliteerivaid teenuseid. Toetavate teenustena pakumine kognitiivsete oskuste arendamise programmi, muusikateraapiat ja palju muud huvitavat.

Palun tutvuge meie rehabilitatsiooniosakonna tegemiste ja võimalustega järgmisel aadressil:
http://www.terviseabi.ee/index.php/et/rehabilitatsioon

Meeldivale koostööle lootma jäädes,

Hille Maas, FT, MSc
Tervise Abi OÜ
Rehabilitatsiooniteenuste juht
Mob: +372 56 89 44 80
Tel: +372 673 78 45
E-post: hille@terviseabi.ee