Esimest korda Eestis: täna algab perepidu „Puude taga on inimene“.

Täna algab Tallinna lauluväljaku tasuta koguperepidu „Puude taga on inimene“, mis on esimene omataoline Eestis – kirju kultuurikava koostamisel, ligipääsude rajamisel ja erinevaid tõlkeid kasutusele võttes on pidu mõeldud kõigile, puudest ja selle puudumisest hoolimata.

Eesti Puuetega Naiste Ühinguga oleme püüdnud ühiskonnale näidata juba 1998. aastast, et puuete taga on naised ja mehed. On tore, et koguperepidu püüab ühiskonnale näidata, et puuetega taga on inimesed.

Tule sinagi 2013. aasta suve alguse koguperepeole „Puude taga on inimene“, mis toob kaheks päevaks Tallinna lauluväljaku merealale kokku andekad muusikud, kunstnikud, sportlased ja käsitöömeistrid, kes on oma töö ja loominguga pälvinud tuntust nii Eestis kui ka väljaspool – seda puudest või selle puudumisest hoolimata.

Koguperepidu on kõigile külalistele TASUTA. Kes soovib väärt ettevõtmist toetada, saab seda teha ostes TOETAJAPILETI enda poolt valitud väärtuses.

Kõigest lähemalt loe: http://puudetagaoninimene.ee/

Kahjuks EPNÜ ei saanud ühtegi kutset seminarile, mida võiksin teiega jagada.

Kohtumiseni Lauluväljakul!