Noortekoolitus SILD – rahvusvahelised võimalused erivajadustega noortele

SA Archimedese noorteagentuur kutsub teie kooli/organisatsiooni noori koos juhendajatega osalema projektikoolitusel, mille kaudu pakume tuge rahvusvaheliste projektide elluviimiseks Erasmus+ programmi raames ka erivajadustega noortele.

Koolitus on hea stardikoht noortele rahvusvaheliste võimalustega tutvumiseks ja ka kogemuste jagamiseks. Koolitus viiakse ellu pikaajalise strateegilise koostööprogrammi ühe tegevusena, mille raames pakume ka koolitusjärgselt erinevaid toatavaid tegevusi (nõustaja võimalus, koostööpartnerite leidmine jms) projekti idee elluviimiseks.

Vaata täpsemalt koolituse kohta SIIT .

Leidke oma organisatsioonist noor või noortegrupp ja liituge meiega 22-23.septembril Tallinnas toimuval koolitusel. Hea projekti ideeni aitavad koolituse käigus jõuda kogenud noortekoolitajad Siim Värv ja Umberto Dorus Geerts. Peale tõsise mõttetöö pakume noortele võimalust ka mõnusaks ajaveetmiseks koos teiste osalevate noorte ja koolitajatega.

Osalema ootame noori (alla 18. aastased noored saavad registreerida koos juhendajaga), nii üksi kui ka koos sõprade/mõttekaaslastega. Koolitusel osalemine on tasuta, programm Erasmus+ raames kaetakse osalejate majutus ja toitlustus ning vajaduspõhiselt katame ka transpordikulud.

Registreeri SIIN hiljemalt 08.09.2017!

Anname endast parima, et arvestada kõikide erivajadustega (nt viipekeeletõlge, toiduga seotud erivajadused, liikumisega seotud erivajadused vmt). Palun anna nendest teada registreerimisankeedis. Kohavalikul tagame ligipääsetavuse ratastoolis liikujatele.

Kui Sul tekib küsimusi, siis võtta kindlasti ühendust aadressil marit.kannelmae-geerts@archimedes.ee

 

Kohtumiseni koolitusel!

 
Marit Kannelmäe-Geerts
 
Asejuhataja

 

cid:image001.png@01D1AACD.A568C720