ENUTi naiste ettevõtluse konverents 19.11.2021.

19. novembril toimub Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskuse poolt korraldatav Naiste ettevõtluse konverents 2021 – sõna saavad ka puuetega naised!

Konverents toimub 19. novembril kell 11 – 15.30 Ministeeriumide ühishoones, Suur-Ameerika 1, Tallinn ja virtuaalselt.

Seekordse, järjekorras viienda, konverentsi eesmärgiks on esile tõsta ja tunnustada naisi, kes tegutsevad nö mittenaiselikes valdkondades nagu tehnoloogia ja innovatsioon kui ka naisi, kes hoolimata nende elu kõiki aspekte mõjutavast erivajadusest on ometi valinud ettevõtja raske missiooni.

Konverentsi päevakava: Naiste ettevõtluse konverents 2021 – Eesti Naisuurimus- ja Teabekeskus ENUT

Pane tähele! Kell 14.00-15.15 toimuval paneeldiskussioonil “Piire ületades” osalevad puuetega naised-ettevõtjad: Jaanika Eller – pimemassöör, FIE; Külliki Bode – Kuulmisbuss, Eesti Vaegkuuljate Liit; Ingrid Põldemaa – konsultant, jurist, Reumafoorum, Eesti Reumaliit; Mare Abner – MTÜ Eesti Puuetega Naiste Ühenduste Liit, asutaja; Merike Freienthal – Kodutare käsitöökeskus, juhataja. Arutelu juhib: Aet Kull, Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor turunduse erialajuht, ärimentor ja ettevõtja.

Konverentsile parema ligipääsetavuse tagamiseks kasutame sel korral ka kirjutustõlget, tagatud on ligipääs ka vaegliikujatele. Konverentsil saab kohapeal osaleda vaid kehtiva vaktsineerimis- või läbipõdemistõendi alusel, mida kontrollitakse. Võimalus silmast silma kokku saada on viiruse erinõuete tõttu ainult kuni 60 osalejal (1/3 saali mahutavusest). Konverentsi ajal on rangelt soovituslik kanda meditsiinilist maski.

REGISTREERU