Emmedeklubi.tv esimene Interneti TV-kanal Eestis

Emmedeklubi.tv on esimene Interneti TV-kanal Eestis, kust saab vaadata videolõike raseduse, sünnituse ja beebidega seotud teemadel.

Emmedeklubi.tv on esimene Interneti TV-kanal Eestis, kust saab vaadata videolõike raseduse, sünnituse ja beebidega seotud teemadel.

Videolugude eesmärgiks on anda vajalikku ja huvitavat infot lapsevanemate igapäevaelus tekkivatele küsimustele.

Hetkel on Emmedeklubi.tv lehel üleval videod imiku tervisest, toitmisest ja hooldamisest. Muu hulgas saab vaadata, kuidas beebiga võimelda, teda ujutada ja massaaži teha. Samuti näidatakse põhilisi esmaabivõtteid. Lähiajal täieneb raseduse ja sünnituse rubriik ning edaspidi on plaanis anda ka juriidilist ja psühholoogilist nõu.

Videolood tehakse koostöös tervishoiu- ning haridusasutustega ja loomulikult nende emadega, kes aitavad kaasa oma ideede ja kommentaaridega. Emmedeklubi.tv lehekülje külastajad võivad küsida toimetuselt küsimusi ja pakkuda välja teemasid, mis neid huvitavad. Selleks tuleb lihtsalt saata kiri oma ettepanekutega aadressil emmedeklubi@luxfilm.ee.  

http://www.epl.ee/artikkel/387027