Skip to main content

Kumus esitletakse ARMASTUST 21. SAJANDIL

Olete palutud 8. oktoobril kell 18.00 Kumu kunstimuuseumisse (Weizenbergi 34/Valge 1) litograafiaportfoolio „Armastus 21. sajandil” ja portfooliost valminud reprode kogumiku esitlusele. Presentatsioon leiab aset Kumu fuajees.

„Armastus 21. sajandil” on juba teine Eesti Litograafiakeskuse poolt välja antud litograafia mapp, mis koondab eesti kaasaegse kunsti säravamate esindajate nägemusi armastusest 21. sajandil.

Mapi esitluse raames leiab KUMUs aset ka ühepäevane näitus, kus armastust kujutavad Kadri Alesmaa, Peeter Allik, Toomas Altnurme, Merike Estna, Kadri Kangilaski, Laurentsius, Marko Mäetamm, Mall Nukke, Reiu Tüür, Jaak Visnap ja Jasper Zoova. Kõik osalevad kunstnikud on sellel õhtul ka koos Teiega!
Meeleolukal esitluspeol esineb muusikaline kollektiiv.
Reserveerige see õhtu kunsti nautimiseks.
Eesti Litograafiakeskus

Lähem info: Piret Mäeniit piret.maeniit@ekm.ee