EPNÜ teabepäev 5.06.2010

Eesti Puuetega Naiste Ühingu teabepäev, mille põhiteemaks on toimetulek ja tööelu, toimub 5. juunil 2010. aastal Palmse mõisa-vabaõhumuuseumi koolituskeskuses. Samal päeval korraldame ka aruandlus-valimiskoosoleku. Väljasõitu Palmsesse toetasid Siiri Oviir, Ivi Eenmaa, Maret Maripuu, Toomas Trapido, Mari-Ann Kelam, Tartu ja Tallinna LV. Suur tänu!

Päevakava on järgmine:

 

kell 11.00 – Saabumine, registreerimine ja tervituskohv Palmse koolituskeskuses

kell 11.30 – Aruandlus-valimiskoosolek

kell 13.30 – Lõunavaheaeg einelauaga (Anole on abiks kõik, kellel kärmed jalad)

kell 14.30 – Palmse mõisa-vabaõhumuuseumiga tutvumine (Aitab meid selles direktor Maie Urbas).

Meiega tuleb tutvuma Maire Laht Naiskodukaitse Viru ringkonnast.

kell 15.30 – Teabepäev: Puuetega naiste toimetulek ja tööelu. Vestlusringis on võimalik igal ühel rääkida hästi lühidalt endast, toimetulekust, töö ja isikliku elu ühitamisest, elukestva õppe väärtusest. On võimalik teha ka ettepanekuid uuele EPNÜ juhatusele. Töö toimub 4-5 rühmas. Grupitööd võivad alata juba enne lõunavaheaega, kui koosolekuga ühele poole jõuame. Teabepäeva modereerib vabatahtlik Reet Laja.

kell 17.00 – Teabepäeva lõpetamine ja tagasiside Palmse päevast

kell 17.30 – Tagasi bussidesse ja autodesse

kell 18.00 – Head teed!